Untitled
10 aug 2014
week 60: 1 t/m 7 augustus

Op 01 augustus is Laura voor de eerste keer de trap helemaal opgeklommen (uiteraard liep ik achter haar aan, maar ik heb haar niet aangeraakt voordat ze helemaal boven was). Ook is ze op het hobbelpaard van Bas geklommen (wel nog met 2 benen aan een kant, maar ze zit er wel op en kan wiebelen) en klimt ze zelf op haar stoeltje.
We zijn op 02 augustus met zijn vieren naar de Praxis en naar De Greef geweest, waar het niet zo druk was en Laura lekker heeft rondgekropen. ’s Avonds kwam oma Van Mierlo oppassen op Bas en Laura. Ze heeft Bas en Laura eten gegeven, ze hebben nog even gespeeld en daarna heeft ze Bas en Laura in bed gelegd.
Op 03 augustus zijn we ’s morgens bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Laura is met opa en Bas mee de hertjes gaan voeren. ’s Middags kwamen Bart, Marja, Bram en Eveline op bezoek. De kindjes hebben fijn gespeeld. Daarna hebben Bas en Laura in bad gespeeld.
We zijn op 04 augustus bij oma Van Aerle op bezoek geweest. Opa moest weg, dus die hebben we maar heel even gezien. Bas en Laura waren, net als thuis soms, niet zo aardig voor elkaar. Alles wat Bas had, wilde Laura hebben en andersom en het stoeltje waar Bas op zat, daar wilde Laura natuurlijk ook net op zitten en andersom. Af en toe ging Bas ook wel heel enthousiast in zijn auto op Laura af... Ik heb dan ook vaak politieagentje moeten spelen vandaag. Toen we een boterham aten, wilde Bas muisjes op zijn brood. Toen ik hem vroeg of Laura ook muisjes mocht, zei Bas: “nee, Laura is te dik voor muisjes” ;-).
Op 05 augustus was opa Van Mierlo jarig. ’s Morgens had Laura een mooie tekening voor opa gestift. ’s Middags zijn Bas, Laura en ik naar het feest gegaan. Bas, Esther, Lars en Laura hebben fijn in de tuin gespeeld. Ze zijn met opa de hertjes gaan voeren en hebben met zijn vieren met de skelter rondgereden. Laura heeft fijn rondgekropen en met de bal gespeeld. Ook heeft Laura een hele tijd boven in het bedje geslapen. Na het sporten ben ik Bas en Laura op gaan halen. Thuis heb ik Laura en Bas in bad gedaan en daarna zijn ze lekker gaan slapen.
We zijn op 06 augustus op de fiets naar het centrum geweest. We hebben bij opa en oma Van Aerle gezellig wat gedronken en omdat tante Maartje en Eline ook kwamen, zijn we nog wat langer gebleven en hebben we samen geluncht. Bas en Laura hebben fijn samen in bad gezeten en zijn daarna lief gaan slapen.
Op 07 augustus had Laura ’s morgens niet geslapen. Na de boterham was ze toch echt wel moe en heb ik haar in bed gelegd met het witte Konijn, want haar favoriete Konijn zat in de wasmachine. Ze heeft alleen maar gekrijst (ik was al bang dat er iemand aan zou bellen, maar dat is gelukkig niet gebeurd), is héél even in slaap gevallen om al snel weer huilend wakker te worden. Gelukkig was de wasmachine toen klaar en heb ik haar het natte Konijn gegeven; toen was het goed en heeft ze lekker geslapen. Na het avondeten zijn we met zijn vieren een stukje gaan wandelen. Bij het speeltuintje heeft Laura even lekker geschommeld.
Tot nu toe heeft Laura alleen nog maar “mama” gezegd. Maar… ze kent nog een ander “woordje”: nu zegt ze ook “oh-ooooh” ;-).
Ik zet regelmatig het campingbedje op in de tuin, die ik als box gebruik voor Laura; dan weet ik zeker dat ze niet het trapje (of de glijbaan ;-)) op klimt.
Als Mark met Bas en Laura beneden is en ik ben even naar boven, dan gaat Laura bij de deur zitten huilen totdat ik weer beneden ben. Dan gaat ze aan mijn broek hangen totdat ik haar optil en dan is het weer goed.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative